Kecskemét időjárás
KeKo: új díjszabás 2024.04.01-től
2024-04-02 kedd 07:15

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 13/2024. (II.15.) határozata alapján 2024. április 1-től az alábbi menetjegy és bérlet díj, egyéb díj és pótdíj összegek kerülnek alkalmazásra a helyi autóbuszközlekedési hálózaton.

Bérlet típusú díjtermékeink érvényesek a MÁV-START Zrt-vel kötött együttműködési megállapodásban meghatározott menetrendszerinti személyszállítási szolgáltatást biztosító vonalszakaszokon közlekedő menetrendszerinti személyszállító vonatokon is.Az 1. pontban a Menetjegy és bérlet díjak, illetve a 2. pontban az Egyéb díjak az ÁFA-t is tartalmazzák!

1. Menetjegy és bérlet díjak

2. Egyéb díjak

3. Pótdíjak

4. Egyéb

4.1. Az Országos Mentőszolgálat munkatársa, érvényes hologramos érvényesítő bélyegzővel ellátott, sorszámozott arcképes szolgálati igazolványának és érvényes személyi igazolványának együttes felmutatásával díjmentes utazásra jogosult.4.2. A Kecskemét Kadafalvi útnál kialakított P+R parkoló automatájából dátummal és forgalmi rendszámmal kiadott, „P+R parkolójegy" felmutatásával a rajta feltüntetett napon 24.00 óráig 1 fő díjmentes utazásra jogosult.

5. Jegyek érvényessége

Amennyiben az autóbuszon található jegyérvényesítő készülék által a menetjegyre érvényesítési időpont nem kerül nyomtatásra, úgy a kedvezményes menetjeggyel az utazás akkor kezdhető meg, ha a megállóhelyen történő felszállás időpontja a jelen pontban meghatározott időszakokra esik.

6. Bérletek érvényessége

Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...