• 2024.06.24. csütörtökIván
  • EUR 395USD 369
Kecskemét időjárás
Rockkamionok rótták Kecskemét utcáit
2024-05-17 péntek 18:43

Péntek délután olyat láthattak és hallhattak a kecskemétiek, amelyre korábban még nem volt példa. Rockkamionok járták be Kecskemét utcáit, megállva a város ikonikus helyszínein. A tegnapi bemelegítő koncert után ma elstartolt a KecskemétRocks a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

A CityRocks szervezői mozgó kamionokat vetettek be. 110 rockzenész három kamionplatón zenélt egyszerre és járta végig Kecskemét ikonikus helyszíneit, minikoncerteket adva. A konvoj 2 órán keresztül lassan haladt az utcákon, néhol kisebb dugót előidézve, ám a kecskemétiek nagyon örültek a rendezvénynek.

Csütörtök este egy "bemelegítő" Depeche Mode tribute-koncerttel rajtolt el a Főtéren a KecskemétRocks fesztivál, ami pénteken és szombaton a rockzene fővárosává teszi a hírös várost. Ma este már a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban lesznek a koncertek. Fellép a Tankcsapda, a FISH! és a Depresszió is.

Szombat este pedig jön a várva-várt CityRocks flashmob: több százan éneklik, gitározzák, dobolják majd el közösen a magyar és külföldi rockzene 11 ikonikus slágerét a Benkóban. A flashmob után, 22:30-tól sokak örömére a Mobilmánia és Vikidál Gyula lép színpadra.

A témában bővebb összeállítást láthatnak a KTV Kiemelő magazinjának péntek esti adásában.

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...