Kecskemét időjárás
Kondiparkot adtak át Széchenyivárosban
2024-05-17 péntek 16:37

Újabb kondiparkot adtak át ma Kecskeméten, ezúttal a Széchenyivárosban, a Stádium utca - Akadémia krt. találkozásánál. A városrész lakóinak sportolást segítő létesítmény eszközeinek helyes használatát személyi edző mutatta be az érdeklődőknek majd a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola diákjai ki is próbálhatták azokat.

Személyi edző mutatta be a ma átadott kondipark eszközeinek szabályos használatát a Széchenyivárosban, a Stádium utca és Akadémia krt. sarkán kialakított bekerített területen. A létesítményt az önkormányzat támogatásával, egy hónap alatt hozták létre, néhány milliós forrás felhasználásával, ezzel a közelben élő fiatalok régi álmát valóra váltva.

A terület parkosítása is megkezdődött már. A Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola diákjai voltak az elsők, akik szakember irányítása mellett kipróbálhatták az eszközöket. A kondipark kivitelezője és fenntartója is a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. Annak érdekében, hogy az eszközök minél tovább használható állapotban maradjanak a területet bekerítették, sőt zárhatóvá is tették. A sportolni vágyók reggel 8 és este 8 között használhatják majd a Széchenyiváros új kondiparkját.

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...