Kecskemét időjárás
Interaktív vállalkozói beszélgetés zajlott Kecskeméten
2023-01-18 szerda 17:10

Hogy élhetjük túl a válságot, mi vár ránk, milyen segítségre számíthatunk? Többek között ezek a kérdések is felmerültek az interaktív vállalkozói beszélgetésen, amelyre a térség befektetőit várták. Az eseményt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, valamint az Egyensúly Intézet szervezte meg.

Az uniós források pozitív és árnyoldalairól, a vállalati fejlesztésekről és az ezekhez kapcsolódó stratégiákról is hallhattak ma az Egyensúly Intézet és a VOSZ közös szervezésében Kecskeméten megtartott konzultáción. A két szervezet az egész országra kiterjedő sorozatot szervezett, ennek kecskeméti eleme a Four Points By Sheratonban kapott helyet a mai napon.

A rendezvénye megjelent vállalkozások közül többen is problémaként említették azt, hogy a fejlesztéseket nagymértékben befolyásolja és irányítja az, hogy éppen milyen célra ad támogatást az unió.

A konzultáció keretében a résztvevők betekintés kaptak az Egyensúly Intézet, az állami és uniós támogatási források magyarországi rendszerével kapcsolatos szakmapolitikai javaslatairól. A rendezvény célja volt az is, hogy a döntéshozók visszajelzései alapján olyan ajánlások készüljenek, melyek főként a mikro-, kis- és középvállalkozói szektor lehetőségeit növelik majd.

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...