Kecskemét időjárás
Családi sportdélelőttöt tartottak a Lánchíd utcai iskolában
2024-03-23 szombat 15:04

Március 23-án, szombaton délelőtt zajlott a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola hagyományos családi sportnapja, a ThEShOw, ahol a részt vevő gyerekek és szülők számos sportágban kipróbálhatták magukat. A rendezvény keretein belül hirdették ki a „Mozdulj, ovis!” rajzpályázat eredményét is.

A hétvégi nap ellenére vidám sereglet töltötte meg a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola tornatermét szombat délelőtt, hiszen ekkor rendezték meg az intézmény hagyományos ThEShOw elnevezésű sportnapját az iskola és Mozgó Diák Alapítvány szervezésében.

A helyszínen a családok jó néhány sportágban próbára tehették ügyességüket, úgy, mint torna, foci, asztalitenisz, íjászat, vagy éppen kézilabda. A résztvevők sakkozhattak és játszhattak más táblás játékokat is, kipróbálhattak olyan különlegességeket, mint az okoskocka és a Kuvik doboz, valamint a robotika rejtelmeiben is elmerülhettek. A programot a kicsiknek szóló kézműves foglalkozások és idegen nyelvi feladatok is színesítették, sőt, a gyerekeknek lehetőségük volt kipróbálni a Darts Matek programot, mely a matematika játékos tanulását segíti.

Az esemény sikeres megrendezéséből a Széchenyi István Közösségi Ház munkatársai is kivették a részüket, akik játékos foglalkozással készültek erre a délelőttre.

Jó pár szerencsés résztvevő jutalomban is részesült, hiszen a próbaszámokat teljesítők között értékes sporteszközöket és játékokat sorsoltak ki a szervezők.

A kitűnő hangulatú rendezvény keretein belül zajlott a „Mozdulj, ovis!” rajzpályázat eredményhirdetése is, melynek pályaműveit ki is állították a helyszínen.

Régebbi cikkek a Sport rovatban...