• 2024.09.16. csütörtökEdit
  • EUR 393USD 354
Kecskemét időjárás
Scoregoal Pénteken a fővárosban folytatják a kék oroszlánok
2024-09-04 12:03

A Nyíregyháza elleni derbit sikerült magabiztosan nyernie az SG Kecskemét Futsal, most pedig az NBI-es bajnokság egyik újonc gárdája, a TFSE következik a fővárosban a pontvadászatban.

A két gárda a nyáron már összemérte tudását felkészülési mérkőzésen, akkor 7-2-es sikert könyvelhettek el a hírös városiak.

A TFSE Budapest eddig nem tudott pontot szerezni a 2024-25-ös évadban, és a 11. helyen állnak. Az SG Kecskemét Futsal két győzelemmel és egy vereséggel a neve mellett a 4. pozíciót foglalja el az ütközet előtt a 12 csapatos bajnokságban.

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: A TFSE egy fiatal, tehetséges csapat, remek szakemberrel az élén. Nagyon agresszív védekezés jellemzi őket, ezt megtapasztalhattuk már egy felkészülési meccs során is. Tudjuk, hogy mit várhatunk tőlük, és megvan a tervünk rá, hogyan tudjuk elhozni a három pontot Kecskemétre. Az eddig sérüléssel bajlódó játékosok is becsatlakoztak az edzésekbe, napról napra jobb a helyzetünk ebben a tekintetben. Mindent megteszünk, hogy nyerjünk pénteken a fővárosban.

TFSE-TENT Budapest – SG Kecskemét FutsalFérfi futsal alapszakasz, 4. forduló2024.09.06. péntek 20.45 @ Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Régebbi cikkek a Sport rovatban...