• 2024.09.16. csütörtökEdit
  • EUR 393USD 354
Kecskemét időjárás
Ivkovic Stojan a Sportmagazinban: már mindent elértem, szívesen átadnám a munkámat
2024-09-03 15:56

A Kecskeméti Televízió Sportmagazinjának vendége volt Ivkovic Stojan, akivel a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéséről, valamint szakmai sikereiről beszélgettünk. A sportszakember többek között azt is elmondta, hogy közel a hatvanhoz, már szeretné abbahagyni az edzői munkát, reméli, hogy megtalálják utódját, azt aki legalább úgy fogja folytatni, mint ahogy ő.

A Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett mesteredző, a KTE Kosárlabda Klub szakmai igazgatója Ivkovic Stojan, a Sportmagazinban elmondta, hogy számára az, hogy a kitüntetést megkapta, olyan volt, mint amikor mesteredző lett. Nagy jelentőségű, ugyanakkor nagy felelősséggel járó elismerés is ez számára.

A pozitív életszemlélet fontosságát is hangsúlyozta a szakmai igazgató, mint kapaszkodót ahhoz, hogy a nehézségeken, buktatókon átsegítse. Emellett kiemelte legfőbb támaszai között családját, baráti körét és említést tett arról, hogy a támogatói között tudhatja a kecskeméti városvezetés mellett a kosárlabda társadalomban található segítségeit is.

Ivkovic Stojan a Sportmagazinban arról is beszélt, hogy már két éve tervezi, hogy befejezi és a háttérből fogja követni a kecskeméti kosárlabdát, de mivel még nem találták meg az utódját átmenetileg maradt az élvonalban. Még egy évet elvállalt, mert nem akarja úgy abbahagyni, hogy nincs helyette más.

A teljes beszélgetés itt nézhető meg:

Régebbi cikkek a Sport rovatban...