• 2024.09.19. csütörtökVilhelmina
  • EUR 394USD 354
Kecskemét időjárás
A DEAC ellen indul az erőltetett menet
2024-09-11 09:09

Tizenöt nap alatt négy fontos bajnoki összecsapás vár az SG Kecskemét Futsal csapatára az NBI-es pontvadászatban. Csütörtökön 18.30-tól a Debrecen ellen kezdik meg a kék oroszlánok az erőltetett menetet a Messzi István Sportcsarnokban.

Fontos sikert aratott a múlt héten a fővárosban a kecskeméti férfi futsalcsapat, miután 7-4-re győztek a TFSE ellen.

Csütörtökön már újabb megmérettetés vár a kék oroszlánokra, a Debrecent fogadják 18:30-as kezdéssel a Messzi István Sportcsarnokban.

A hajdúsági alakulat eddig négy egységet tudott szerezni a pontvadászatban (legyőzték a TFSE-t, és pontot raboltak Berettyóújfaluból), így a tabella 7. helyén állnak. Az SG Kecskemét az első forduló botlása után három győzelmet jegyezhetett zsinórban, a 4. pozíciót foglalják el.

A mérkőzésre online is lehet jegyet vásárolni már, sőt kedvezményes szezonbérletet is válthatnak a kecskeméti szimpatizánsok erre a linkre kattintva:

Marko Gavrilovic sportigazgató várakozásai: A Debrecen átalakult a nyáron, és fiatalabb lett a csapatuk összetétele. Természetesen rutinos játékosok is vannak a keretükben, igazoltak egy spanyol légióst is, szóval kompakt együttesről beszélünk. Az ő célkitűzésük is hasonló a miénkhez, azaz a felsőházi rájátszásba kerülni az alapszakasz végén. Egy rendkívül fizikális és kiélezett összecsapásra számítok csütörtökön, pláne hogy Tomic a szerb válogatottnál van jelenleg, így rá nem számíthatunk. Hiszem, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot, ehhez viszont szurkolóink támogatására is szükség lesz csütörtökön!

SG Kecskemét Futsal – DEACFérfi futsal alapszakasz, 5. forduló2024.09.12. csütörtök 18:30 @ Messzi István Sportcsarnok

Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.

Régebbi cikkek a Sport rovatban...