Kecskemét időjárás
Kerékpárral a munkába 2024
2024-06-23 vasárnap 16:28

2022 nyarán első alkalommal csatlakozott a Neumann János Egyetem az országos „Bringázz a munkába” programsorozathoz. Az idei évben a kezdeményezés céljai között a kecskeméti kerékpáros, karbonsemleges közlekedés népszerűsítése és az egészséges életmód előtérbe helyezése szerepel. 2023-ban első alkalommal a Neumann János Egyetem és Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal dolgozói együtt csatlakoztak az országos kezdeményezéshez. Az idei évben a Kerékpárral a munkába kezdeményezéshez a két szervezet ismét közösen csatlakozik, melynek mottója „Egységben az erő”.

Részvételi feltételek

A kezdeményezés ideje

2024. június 24 – 2024. szeptember 18.

Regisztráció

A kezdeményezéshez regisztráció útján lehet csatlakozni. Kérjük részvételi szándékát jelezze az alábbi űrlap kitöltésével: forms.office.com/e/hnqNa5m5EN

Egységben az erő

Az egyéni teljesítések fontossága mellett az idei évben egy külön versenyt is hirdetünk a „Legsportosabb szervezeti egység” címért. A szervezeti egységek létszámbeli eltérése miatt egy osztóval történik a teljesítések mérése. Tehát ha egy 10 fős szervezeti egységből ketten kerékpároznak és vesznek részt a versenyben, akkor az ő teljesítésüket a létszámmal, tehát tízzel osztjuk.

Anonimitás, publikáció

Kérjük az űrlap kitöltésekor adjon meg egy 6 karakterből álló betű és számkombinációt (például: XCVB78). Az anonimitás érdekében a közzétett eredménytáblázatban csak a regisztrált résztvevő kódja, a résztvevő által teljesített alkalmak és a résztvevő által megtett távolság fog szerepelni.

Applikációs használat

Az útvonalak rögzítéséhez ajánljuk a Strava illetve a Sports Tracker ingyenes alkalmazások használatát. A jelzett alkalmazások csak ajánlások, elfogadunk bármilyen egyéb GPS alapú útvonalrögzítő applikációval történő rögzítést is.

Az esemény záróeseménye

2024. szeptember 22. (vasárnap)

Díjak, nyeremények

A kezdeményezés fő célkitűzései mellett, értékes nyereményekért is versenyre lehet kelni, amely díjakat a verseny indulását követően teszünk közzé.

Verseny kategóriái

A kezdeményezés főbb szabályai

Tapasztalatok

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...