• 2024.10.18. csütörtökLukács
  • EUR 401USD 370
Kecskemét időjárás
Újra fergeteges hangulat és teltház a Lions Jótékonysági Gálaesten
2024-10-17 07:06

2016 óta minden évben megszervezi a Kecskeméti Szent László Lions Club, immár hagyományos kulturális estjét, melyen helyi tehetségek lépnek fel és melyre ingyenesen látják vendégül támogatottjaikat.

Az idén, október 16-án este 7 órai kezdettel a Hírös Agóra Otthon Mozi termében került sor a már hagyományos Jótékonysági Gálaestre, melyet most a tánc jegyében szerveztek.

A vendégeket Mihály László a klub 2024-25 évi ügyvivő elnöke és Hunyadi János a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége kormányzója köszöntötte. A műsort Tóth Marianna a Szent László Club tagja konferálta.

Az esten az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona ellátottai hastáncot és zorbát, a Spirit Alapfokú Művészeti Iskola növendékei és versenytáncosai sztenderd és latin táncokat mutattak be. Molnár Lídia táncoktató Hip-Hopp-pal, a Grapevine Show Dance táncosai, mint nevük is mutatja show táncokkal kápráztatták el a közönséget. Az estet a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium és Zenei Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tanszaka fiataljai fergeteges műsora zárta. Valamennyi szereplő felajánlásként, díjmentesen vállalta a fellépést.

Az esten köszöntötték azt a közel 200 meghívottat, akiket a klubtagok jóvoltából láttak vendégül. Így meghívást kaptak a klub által folyamatosan támogatott szervezetek közül elsősorban, a Látás hónapja jegyében a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének tagjai. De a nézők között köszönthették a kecskeméti nyugdíjasokat, a klubtagok által támogatott családokat és a Mosolysziget Értelmi Sérültek Nappali Ellátójának dolgozóit és gondozottait, valamint természetesen a fellépő fiatalok hozzátartozóit is. A gálára meghívást kaptak a kecskeméti társklubok, az Első Kecskeméti Lions Club és a Digital Lions Club. Az estet a klubtagok felajánlásain kívül támogatták az Univer Zrt., a Hírös Agóra és a Tiszta Formák Alapítvány. Ezúton is köszönjük nekik.

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...