Kecskemét időjárás
Hatalmas sikere volt a Magyar Sport Napjának
2024-05-06 hétfő 22:13

Óriási sikere volt a ma megrendezésre került Magyar Sport Napjának. Idén nagyszabású sportfiesztávallal ünnepelt Kecskemét, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. 18 aktív pont közül lehetett választani, élvezni a mozgás örömét. Az ingyenes sportdélutánra mindenkit szeretettel várt az önkormányzat és sportszervezetei, a Kecskeméti Junior Sport Kft., a Kosárlabda Akadémia és a Kecskeméti Sportiskola közössége.

A Magyar Sport Napját ünnepelték ma Kecskeméten a Benkó Zoltán Szabadidő Központban. Az esemény mottója: Mozdulj együtt Anyuval, Apuval! Nem véletlen, a családok 18 aktív ponton nyerhettek betekintést különböző sportágakba. Kipróbálhatták többek között az asztaliteniszt, boxot, birkózást, kosárlabdát, kézilabdát, de az idősebbeknek is kedveskedtek például örömtánccal.

A rendezvényre több, mint ezren látogattak ki. A hatalmas tömeg egyszerre melegített be Kiss Virág világ- és Európa-bajnok fitnesz nagykövettel. Az eseményen Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is részt vett, aki elárulta, hogy az ő szívéhez a kosárlabdázás áll a legközelebb, hiszen ő maga is ezt sportolta.

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...