• 2024.09.19. csütörtökVilhelmina
  • EUR 394USD 354
Kecskemét időjárás
Harmóniában önmagaddal vásár és programok a Tudomány és Művészetek Házában
2024-09-15 09:43

Harmóniában önmagaddal címmel tartanak programokkal színesített természetgyógyászati vásárt a Tudomány és Művészetek Házában ezen a hétvégén. Az eseményen többek között jóga, masszázs, önismeret, egészségmegőrzés, táplálkozási tanácsok is várják az érdeklődőket vasárnap estig.

A szombat reggeli megnyitón Engert Jakabné, Kecskemét alpolgármestere köszöntőjében kiemelte: az esemény jó alkalom arra, hogy elmélyüljünk saját magunkban, megtapasztaljuk a nyugalmat, és újra kapcsolatot teremtsünk belső értékeinkkel. - Hiszem, hogy minden résztvevő gazdagabban és feltöltődve távozik innen, olyan gondolatokkal, amelyek segítenek harmóniában élni - fogalmazott.

A megnyitón dr. Simon Norbert zongoraművész játéka után a Kodály Iskola két zenetanára, Polyák Zsóka és Balog-Pulius Emese fuvolaművészek adták elő Georg Philipp Telemann egyik darabját, majd egy részletet a Figaro házasságából. Termul Brigitta költő saját verseit szavalta a színpadon.

A rendezvény a mai napon, vasárnap is további programokkal várja az érdeklődőket egészen 18 óráig. A részletes programokról ITT és ITT tájékozódhat.

Régebbi cikkek a Közélet rovatban...