• 2024.09.19. csütörtökVilhelmina
  • EUR 394USD 354
Kecskemét időjárás
Kesi birkó: szép eredmények az őszi versenyszezon nyitányán
2024-09-15 15:23

Két helyszínen, négy korosztályban kezdte meg az őszi versenyszezont a Kecskeméti Sportiskola (Kesi) Birkózó Szakosztálya. Szeptember 14-én, szombaton Csepelen és Soltvadkerten is szőnyegre léptek a Kesi ifjú és \\"kevésbé ifjú\\" birkózói, és szép eredményekkel, érmekkel tértek haza.

A fővárosban zajló felnőtt magyar bajnokságon két kecskeméti érem is született: Tóth Zsanett ezüstérmet, míg Rácz Olivér bronzérmet szerzett súlycsoportjukban. Mindketten fegyelmezetten, sok akciót végrehajtva birkóztak, amelynek most két magyar bajnoki érem lett a jutalma.

Ugyanezen a napon Soltvadkerten további három korosztályban is képviselték birkózóink városunkat, az U13-as kötöttfogású területi diákolimpián, valamint az U8-as és U9-es gyermek versenyen, ahol szintén remekül birkózva, az alábbi szép eredmények születtek:

- U13-as korosztályban Busch Bence ezüst-, míg Kádár Benedek bronzérmet szerzett, valamint Vincze Zoltán ötödik lett

- az U8-asoknál Nyikos Dominik aranyérmet szerzett

- az U9 korcsoportban László Szabolcs és Takács Armand arany-, Szász Máté és Nagy József ezüst-, Czimbalmos Ádám pedig bronzérmet nyert.

A versenyzők felkészítő edzői: Horváth Gábor, Gödény Róbert, Horváth András, Dajka Zsolt és Ignácz Zoltán, valamint az egész csapat, hisz edzőpartner nélkül ez a sportág nem tud működni!

Forrás: Kesi Birkózó Szakosztály

Régebbi cikkek a Sport rovatban...