• 2024.09.19. csütörtökVilhelmina
  • EUR 394USD 353
Kecskemét időjárás
SG Kecskemét Futsal: menni kell tovább előre
2024-09-16 21:37

Az erősen tartalékos SG Kecskemét Futsal számára hétfőn este semmi nem jött össze, így kénytelenek voltak fejet hajtani a jól szervezett MVFC előtt.

Az MVFC kezdett veszélyesebben a hatodik forduló rangadóján, Krajcsinak két nagy védést is be kellett mutatnia. Az első nyolc perc nyomását jól bírták a foghíjas hírös városiak, és egy-két komolyabb támadást is tudtak vezetni jelezvén, hogy nem feltartott kézzel érkeztek. A 15. percben a házigazdák egy szögletet követően megszerezték a vezetést a korábban Kecskeméten is játszó Aleksic révén, 1-0. A folytatásban kiegyenlített volt a küzdelem, egyik gárda sem akart túlságosan kinyílni, így maradt a szünetre az egygólos MVFC-vezetés.

Nem indult jól a második felvonás kecskeméti szempontból, büntetőhöz jutott a hazai gárda a 25.percben, és gólra is váltották azt, Iszák volt eredményes, 2-0. Igyekeztek szépíteni a kék oroszlánok, ám semmi nem jött össze, míg a másik térfélen a 32. minutumban újra betalált az MVFC, 3-0. Biró lövése kifelé csapódott a kapufáról, majd létszámfölényes taktikát húzott elő az SG Kecskemét mindent egy lapra feltéve. A jól szervezett hazai védelmet megtörni nem sikerült, sőt könnyű, üres kapus gólhoz jutott az MVFC, kialakítva a 4-0-s végeredményt.

Marko Gavrilovic sportigazgató: Rangadó volt, a végeredmény viszont nem ezt mutatja, hiszen nagyarányú győzelmet aratott az MVFC. Megvoltak a lehetőségeink, de nagyon rossz volt a koncentrációnk, és a befejezésekre is rányomta ez a bélyegét. Nem lehet rossz szavam a játékosokra, hiszen a rövid rotáció ellenére is mindent megtettek. Valahol törvényszerű, hogy nem voltunk elég pontosak, hiszen mindenkinek többet kellett ma vállalnia az optimálisnál. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez.

MVFC Berettyóújfalu – SG Kecskemét Futsal 4-0 (1-0)Férfi futsal alapszakasz, 6. forduló2024.09 16. hétfő 19:00 @ Pálfi István Rendezvénycsarnok

Régebbi cikkek a Sport rovatban...